Becker Kúria

Házirend

Kedves Vendégünk!

Szeretettel üdvözöljük a Becker Kúriában! Házirendünk célja, hogy minden Vendégünk a legnagyobb nyugalomban tölthesse el pihenését, ezért kérjük az alábbiak betartását!

1. Szálláshelye az érkezés napján 14 órától az elutazás napján 10 óráig áll rendelkezésére.

2. Szeretnénk, ha vendégeink az adminisztrációból minél kevesebbet érzékelnének, ezért javasoljuk, hogy már bejelentkezéskor egyeztesse a házigazdával, hogy számláját miként kívánja rendezni, ezáltal is segítve, gördülékenyebbé téve a kijelentkezést.

3. Célunk, hogy tökéletes pihenést, kikapcsolódást nyújthassunk vendégeinknek. Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát. 22 óra után kérjük, fokozottan figyeljenek erre.

4. A panzióban őrzés nélküli parkolás az épület udvarában, és az épület mellett biztosított. A gépjárműért, illetve a benne elhelyezett tárgyakért a panzió nem tud felelősséget vállalni. Amennyiben szeretné értéktárgyait biztonságban tudni, kérjük, használja a szobájában található széfet, amely térítésmentesen áll rendelkezésére. A szobákban hagyott értéktárgyakért a panzió nem vállal felelősséget.

5. Szeretnénk tájékoztatni, hogy a hatályos törvények értelmében a 18. életévüket be nem töltött vendégek nem fogyaszthatnak szeszes italt a panzió területén.

6. Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a szobákban főzés, vasalás, dohányzás, füstölő- és gyertyagyújtás, valamint minden további tűz- és balesetveszélyes tevékenység szigorúan tilos! Panziónk nemdohányzó, így dohányozni csak az arra kijelölt helyeken, a többi vendég zavarása nélkül – a szabadtéri teraszon – lehet.

7. Kérjük, amennyiben bármilyen műszaki, technikai problémát észlel, haladéktalanul jelezze személyesen vagy telefonon, hogy az elhárításáról minél hamarabb intézkedhessünk.

8. Vendégeink zavartalan pihenése érdekében a panzióba háziállat nem hozható be.

9. A takarítás naponta 10-14 óra között történik. Minden nap bemegyünk ellenőrizni a szobákat, és kiüríteni a szemetet ha ezt nem kéri, vagy bármire szüksége van, kérjük jelezze nekünk! A lakosztályokhoz általunk biztosított fehér törölközőket kérjük, hogy kint a kertben, vagy a panzió területén kívül ne használja! Ha törölköző csere szükséges, kérjük, hogy tegye a padlóra a törölközőt!

Térítés ellenében az alábbi szolgáltatások vehetőek igénybe:
-Kerékpár kölcsönzés 5000Ft/nap
-Kajak kölcsönzés 2000Ft/óra

A Házirend által nem szabályozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó jogszabályai az irányadók. Kérjük, esetleges panaszát, észrevételét itt tartózkodása alatt jelezze, ugyanis csak ebben az esetben tudjuk figyelembe venni, illetve ha szükséges, kompenzálni. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben a fentieken túl kérdése merül fel, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Kellemes időtöltést és jó pihenést kívánunk!